Kings & Queens 2025

Terugblik op het event: Het ’iets met Oranje’ feestje (GCAAAWA)

Naast dat de Koning zijn verjaardag viert, is het ook de dag van ons event: 

Het ’iets met Oranje feestje’ (GCAAAWA). 

Op dit event hebben we ook de lancering van het grote event in april 2025: 

Kings & Queens 2025 (GCAAAWM).

En wat een opkomst hebben we vanavond. In de aanloop naar ’iets met Oranje’ feestje was de ’Bierstube’ in de Bonte Wever gereserveerd. Een mooie ruimte waar met 60 personen een gezellig event zou kunnen worden gevierd. De aanmeldingen kwamen langzaam maar zeker binnen en bleek dat deze ruimte niet meer toereikend zou zijn. Uitwijken naar een locatie met voldoende ruimte dus: ‘het Grand Café’.

Om 18.15 uur is het kernteam aanwezig om het Grand Café ‘oranje’ te kleuren en de nodige attributen te installeren: het logboek, de Hollandse spellen, de Goodie Woodie machine en de petling-grabbelton. De petling-grabbelton is weer gevuld met voldoende petlings waar met de juiste lootjes weer mooie prijzen gewonnen kunnen worden! 

Ook kunnen we alvast enkele leuke items laten zien die in onze webshop te koop zullen zijn zoals: exclusieve mokken, petjes en de Royal Bucket Hat met het logo van DGE of het Kings & Queens logo.

Als alles net klaar staat, komen de eerste bezoekers al binnen. Al gauw is het erg gezellig in het Grand Café. Er wordt gekletst en gedronken en de spelletjes worden door de fanatieke aanwezigen gespeeld. En uiteraard worden er ook woodies geruild. 

Om 20.00 uur houdt Cathelijne een kleine toespraak en komt, zoals afgesproken, het  Kings & Queens 2025 event online.

Er wordt nog enige tijd gezellig nagepraat en om 21.30 uur is het tijd om alles weer op te ruimen en terug te kijken op een geslaagd event!

Bij het verlaten van de Bonte Wever lopen de ‘will attends’ al mooi binnen en zijn we positief gestemd dat we de MEGA status snel zullen bereiken.

Note: Zondagavond 28 april bereikten we na 25,5 uur de MEGA status.

Bij het plaatsen van dit verslagje is de MEGA-status definitief een feit na meer dan 300 geplaatste ‘will attends’.

Scroll naar boven