Kings & Queens 2025

Kraak de Kluis Groningen

25 Mei was het zover.
De allereerste Kraak de Kluis stond klaar. Zoals aangekondigd op de pagina kwam het puzzeltje via een announcement om 13.00 op de cache pagina. Afwachten hoe snel deze gevonden wordt. De aftrap was in het historisch gelegen Heiligerlee, je weet wel die van “de slag bij Heiligerlee”. Bij het monument voor onze landelijke voorvader Graaf Adolf.
Om 14.00 uur gingen het event van start. Het was droog en een heerlijke temperatuur. De eersten stonden ons al op te wachten. Hieronder ook de eerste vinder van de sleutel. Dit was niemand minder dan de naamgenoot van de graaf. Adolf. Hij heeft een andere sleutel gekregen die hij mee zal nemen naar het Kings & Queens event GCAAAWM op de 26e April 2025.

De droogte duurde alleen niet lang. Na 10 minuten kwam het water naar beneden. Maar ondanks de regen kwamen er nog een mooi aantal mensen op het event. Met veel mensen hebben we nog even lekker kunnen kletsen en nog verschillende informatie uitgewisseld. En er werden nog heerlijke stroopkoeken uitgedeeld.
Om 14.45 klaarde het toch nog weer op. Ons Kraak de Kluis logboek was door alle aanwezigen ondertekend toen we om 15.00 de boel weer oppakten en weer naar de auto brachten.

We vonden het een geslaagde aftrap van deze reeks.
De volgende op het programma is Zuid Holland: GCAAATZ

Scroll naar boven