Kings & Queens 2025

Paterboärn 2020+3, 1 juli 2023

Als DGE on tour team komen we rond 11 uur aan in Salzkotten bij het event terrein. Na de € 10,00 entree te hebben betaald gaan we de event tuin in. Een grote tuin waar een aantal shops hun kraam hebben opgezet en waar al vanaf het begin de braadworst, al geurend, op de barbecue ligt. De koffie, thee en eigengemaakte cakejes en signal muffins liggen een stukje verder te wachten om gekocht te worden.  Met onze mooi opvallende oranje sweaters zijn we meteen weer voor een ieder duidelijk aanwezig. We worden dan ook meteen weer door meerdere personen aangesproken en beginnen direct weer met het uitdelen van onze event kaartjes. 

Onze mooie banner hangt dan alweer op een mooie opvallende plek aan een hek. En ook onze Goodie & Woodie automaat staat als een mooi opvallend statement tegen een groene achtergrond van de tuin.

Het logboek, een surfboard in dit geval, staat rechtop in het midden van de tuin.

Nadat we deze getekend hebben, worden we ook meteen gevraagd of we al antwoorden hebben van de labcache. Een deel van de vragen is overal en nergens op vaste plekken op het terrein te vinden en een aantal is gekoppeld aan personen van de organisatie. Al vrij snel hebben we dan ook alle antwoorden al gevonden en geven deze dan ook weer direct door aan iedereen die daarom vraagt. 

Als we even gaan zitten om wat te gaan eten kopen we meteen nog even wat lootjes voor € 2,00 per lootje. En we hebben 2 winnaars. Beide een mok, 2 wiskundige spelletjes (gesponsord door het Nixdorf museum) , en een dop opener. Dit alles in een mooie groene tas van de geotour Paderboarn.

In totaal waren er 200 prijzen beschikbaar. 

We gaan nog even kijken bij de stand met metalen cache behuizingen waaronder de bonuscache Salzkotten. Wat een mooie creaties.

Om niet alleen maar op het event terrein te blijven gaan we nog even aan de wandel om de opgeloste mysteries die voor het event online zijn gekomen om te zetten in smileys.

Onderweg worden we ook weer regelmatig aangesproken over ons eigen Event.

Als afscheid nemen we nog even een lekkere bak koffie met een signal cupcake. 

Hierna vertrekken we weer naar huis. Het was weer gezellig vandaag!

Scroll naar boven