Kings & Queens 2025

Reisinformatie

Hoe kan ik bij de event-locatie komen?

Vele wegen leiden naar Rome, maar ook naar onze event-locatie. Gelukkig ligt de event-locatie vrij centraal in Assen, waardoor deze zeer goed bereikbaar is.

Zo kun je er zowel met openbaar vervoer (trein, bus), per auto, per fiets, per step of lopend komen. Voor de internationale bezoeker is er een vlotte trein verbinding tussen Schiphol Airport en treinstation Assen. Kom je van overzee (United Kingdom bijv.), dan is de veerboot ook een optie.

Algemeen:

Adresgegevens

De Bonte Wever Stadsbroek 17
9405BK Assen

N 52 59.003, E 6 32.462

Eventperiode:

Je reis plannen:

Openbaar vervoer

Mocht je met het openbaar vervoer komen, is de snelste weg vanaf treinstation Assen naar bushalte ‘Rotonde Hoofdlaan’. Deze stopt namelijk voor de deur van de Bonte Wever.

Voor de meest recente reisinformatie of meer informatie over het plannen van je reis via het openbaar vervoer (trein en bus), kun je dit het beste doen via de website(/app) van 9292OV.

Openbaar vervoer

Vanaf treinstation Assen is het ongeveer 20 minuten lopen naar de Bonte Wever. Maar je kunt het laatste stukje ook de bus pakken, uitstappen bij halte 'Rotonde Hoofdlaan'.

Vliegtuig

Vanaf Schiphol Airport gaat er een rechtstreekse trein (2 uur en 17 minuten) naar station Assen. Op Schiphol Airport zijn er ook huur-auto's.

Auto

Er zijn 2 grote parkeerterreinen waar je de auto gratis kunt parkeren. Om met de auto bij de Bonte Wever te komen kun je het beste gebruikmaken van de autonavigatie.

Veerboot

Je kunt ook de veerboot pakken, deze meert bijvoorbeeld aan in Calais, Duinkerken, Rotterdam, Hoek van Holland en Amsterdam IJmuiden.

Scroll naar boven