Kings & Queens 2025

Bezoek aan het Mega “Genks Geocache Event 2023”

Donderdag

Vanmiddag komen de eerste leden, RockhappyNL en Thobias010 samen met Edtjuhh en Niekie28 aan op de camping. Even later komen ook mildeassenaar en gneddie aan op de camper parking nabij de eventlocaties. In de avond is de kickoff van het mega weekend. Tijdens het welkoms event werden de bestelde pakketen opgehaald. Dit scheelde zaterdag in de rij staan.

Vrijdag
Vanmorgen vertrekken Will602, bregtje1988 en JukeBox-83 op tijd richting België. Hier spreken zij af met RockhappyNL, Thobias010, Edtjuhh en Niekie28. Gezamelijk worden er twee klimcaches gedaan en een trail. In de middag staat het BBQ event op de planning. Wat een gezelligheid om met zo’n grote groep samen te bbqen.

In de avond spreken we met elkaar af om de terril te beklimmen voor het “The day before ‘sunset’ “event. Een pittige wandeling omhoog, met onderweg een paar lab-caches en een multi.

Boven aangekomen was het uitzicht waanzinnig mooi. Zelfs nog een FTF met elkaar gescoord op de net online gekomen tradi. Vanavond kennis gemaakt met Emily van HQ. Ons visite kaartje aan haar uitgereikt en haar uitgenodigd voor het Kings&Queens event.

Zaterdag

Vandaag bezoeken we met elkaar het mega event. Een hoop mensen gesproken, samen mee gepuzzeld en als DGE ons Kings&Queens2025 gepromoot. Het event vondt plaats op een prachtige locatie. Door de verschillende labcache series hebben we hier heerlijk rondgewandeld over het terrein. Het event werd afgesloten met een tombola waar drie van ons nog een prijsje weten te bemachtigen. In de avond was het tijd voor een gezellig karaoke feestje.

Zondag

Aan al het leuke komt een einde, zo ook aan dit weekendje weg. Op de terugweg naar huis worden er nog wat caches gelogd.

We kijken met elkaar terug naar een goed georganiseerd mega event.

Scroll naar boven