Kings & Queens 2025

Bezoek aan GeoBulles in Damery (FR)

Afgelopen weekend stond in teken van het bezoek aan het mega-event in Frankrijk, namelijk GeoBulles in Damery. Met een afvaardiging van het Kings&Queens kernteam gaan we deze kant op, namelijk RockhappyNL, Thobias010, Brechtje1988 en Will602. Ook sluiten JukeBox-83 en FroJer nog aan!

De eerste avond hebben we het welkomst-event bijgewoond, waar het al aardig druk was. Zo druk, dat het vanavond al zoeken was naar een parkeerplek. Het zoeken naar wat te eten duurde minder lang, alhoewel het uitserveren langer op zich liet wachten. Zo ontstond er voor de plaatselijke pizzeria een mini-event gezien deze ineens veel meer klandizie had.

Helaas blijkt Will602 het niet te kunnen halen, dus moeten sommige overnachtingsplannen omgegooid worden waardoor het stads-kamperen werd (lees: hotel). Zaterdag is de dag van het mega event. Voordat we daar naar toe gaan doen we met zijn allen nog wat uitdagende caches en challenge caches in de buurt.

Op het event terrein van de mega is het bij aankomst aardig druk, maar vandaag is iedereen verspreid over het hele park vanwege het mooie weer en de vele labcaches. Later komen Bryan en wat lackeys vanuit HQ ten tonele! Leuk om ze even te spreken en uiteraard hebben we ze uitgenodigd voor Kings&Queens 2025.

We hebben vandaag genoten van de vele contacten, het goed georganiseerde mega event en de Franse keuken. Hopelijk kunnen wij in 2025 ook trots terug kijken op zo’n geweldige opkomst!

Komende tijd kunnen jullie op diverse events leden van het kernteam tegen komen. Herkenbaar aan de gave oranje kleding.

Heb je vragen, schiet ons dan gerust aan.

Wil je op de hoogte blijven, houd dan de website of onze sociale media kanalen in de gaten

Scroll naar boven