Kings & Queens 2025

DGE Dare Yourself / Daag jezelf uit

Het had zo leuk kunnen zijn, maar dit alternatief event was ook ontzettend leuk.

Wat vooraf ging:
Er bereikte ons vele berichten dat vele geocachers hun geboekte accommodaties echt niet gingen annuleren en in de Kings and Queens periode tóch naar de regio kwamen. Het idee voor een alternatief event was geboren. 

De weergoden waren ons goed gezind, al vroeg scheen het zonnetje. Met dank aan Landgoed ’t Wildrijck ons gastlocatie van deze dag werden er snel nog enige Challenge Roadmap to 2025 bijgedrukt. Ook al hadden we slechts 150 goodiebags, elke aangemelde account kon een Roadmap krijgen. 

De eerste geocachers arriveerden al ver voor de starttijd en waren zo vriendelijk om een helpende hand te bieden bij de opbouw. Rond 10.30 uur was het reeds gezellig druk. Er werd gezellig gegeokletst, het logboek getekend en wie wilde kon een tasje halen. Een massale log ontstond toen de eerste cache “Het Landgoed online” kwam.

In de openingstoespraak kwam de toelichting dat het Kings and Queens in 2025 gehouden zal worden. Van woensdag 23 april tot en met 27 april is de GPS Maze te bezoeken bij de Bonte Wever, het hoofd event zal zaterdag 26 april zijn. En er zullen in die periode diverse side events georganiseerd worden. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via onze website, waar je ook de laatste updates kunt vinden: www.drentsgeocacheevent.com. Tot die tijd hopen we jullie te blijven uitdagen tijdens events.

Na de opening bleef de ene achterop het terrein, de ander ging zich strategisch opstellen want er kwamen nog meer dan 80 geocaches online. Er werd op de locatie in groepjes gezellig samen gepuzzeld,er werden vele woordjes geruild. De woodie ballenautomaat is een grote hit. (We zoeken nog steeds een ludieke naam,dus doe mee en win!)

In de middag was er nog een project gc workshop waar de deelnemers ingewijd werden op het gebied van statistieken en challenges. Zij gingen naar huis met 3 maanden gratis Premium Project GC.

Het bleef nog lang gezellig op het terrein. En de logjes die we al binnen 24 uur ontvangen hebben spreken voor zich.

Dank aan alle aanwezigen, Landgoed ’t Wildryck, GC-Products, Project GC, provincie Drenthe en Gebiedspromotie Zuidwest Drenthe. En niet te vergeten alle DGE teamleden die dit evenement hebben mogelijk gemaakt. 

Tot 2025 zullen we je blijven uitdagen, dus houd de website in de gaten, of onze sociale media kanalen, links zijn ook te vinden op onze website!

Scroll naar boven